Temperaturen är hög uti kroppen...

Japp, jag är sjuk. Lite feber, förkyld och ont i halsen och känner mig ganska slö i kroppen :( Fast det känns som att det börjar att vända iaf, hoppas jag då mamma kom hem för en timme sen med typ samma symptom som jag... Blir nog kanske en lugn helg för både min och mammas del.

Och by the way, älskade Brynäs vann över Frölunda igår så nu står det 1-1 i matcher mellan dom. Heja Brynäs! :)

Tisdag

Gårdagens match var väl sådär. Visst den var mycket spännande och jämn, men slutet kunde ha varit bättre. 2-3 till Färjestad efter 3.23 minuter i den 5:e perioden…surt! Men men, i morgon är det match igen och då vinner vi! Men det var fart på klacken iaf :) Vi tappra fans stod och hejade på vårt älskade lag som kämpade på ända in i slutet… Nej, på onsdag blir det framför tvn med min ”lyckopuck” framför mig.

Och tillsist, ett stort Grattis till Lucas på 2 årsdagen! :D

Måndag

Börjar en helt ny blogg nu för att förhoppningsvis få lite mer inspiration till att skriva (plus att jag gillar denna lite mer).

Måndag idag vilket innebär att det var söndag igår och denna söndagen tillbringades i Forsbacka. Lilla Lucas fyller nämligen 2 år i morgon så vi firade honom med släkten igår. Lite presenter, mycket kakor, lek och en mycket nöjd snart 2-åring :)






Lill Lucas :)

Idag blir det hockey med Frida J Brynäs mot Färjestad i den första semifinalen!!! :) Härligt att få se en slutspelsmatch live, ryktas om slutsålt dessutom så det kommer nog bli en härlig stämning speciellt i klacken. :) Men min puck får nog stanna hemma, blir inte så glad om vakterna skulle bestämma sig för att se det som ett möjligt vapen och beslagta den :p

 :D

Välkommen till min nya blogg!

EmmaRydström

Laissez Les Bon Temps Rouler (Let the Good Times Roll)

RSS 2.0