...use a bit of mustard. You're a hot dog...

Plugg, plugg, plugg som vanligt. Mycket plugg de senaste dagarna, tenta ska in på måndag och har en del kvar. Har hemtenta så skriver här hemma på datorn. Men efter måndag så blir det nog lite lugnare, vilket passar prefekt. Drar nämligen till Norge och hälsar på Minna ett par dar :) Åker på onsdag och kommer bli hur kul som helst!! Längtar och får mig att stå ut med pluggandet :p

 

I morgon blir det, förutom försöka lappa ihop tentan, fotboll. Jobba igen och i morgon blir det GIF-Kalmar och jävligt kallt!! Det som är så tråkigt med fotboll i början och slutet på säsongerna, det är så kallt!!!

Plugg, sport, plugg och mera sport!

Äntligen har hockey-säsongen dragit igång. Och mitt kära Brynäs har börjar ganska bra. Igår kom deras första 3-poängare då de vann med 3-1 mot Linköping i Läkerolen. Honken storspelade som vanligt men den största hjälten var nog min stora favorit Gunderson! Vilket skott!! Gunderson satte 2-1 målet och sedan kunde Enterfeldt sätta 3-1 i tom kasse. Hansen gjorde första målet :)
 
(Bild från: brynas.se)
 
Och medans elitserien har kommit igång så börjar allsvenskan i fotboll att dra sig mot ett slut. Spännande och jämt både i den övre delen och den undre delen av tabellen. GIF går mot en viktigt 3-poängare mot Mjällby som kan hjälpa till i flytten upp från kvalplatsen där vi nu ligger :) Sitter och tittar här hemma i den varma soffan ist för den kalla Strömvallen... försöker även plugga lite. Första riktiga uppgiften ska in i morgon och har en del kvar, dock behöver jag inte komma till lektionen så har hela dagen i morgon med. Sen blir det tentaskrivande till hemtentan så gott som hela nästa vecka. Men lite skönt att plugga ändå :)
 

EmmaRydström

Laissez Les Bon Temps Rouler (Let the Good Times Roll)

RSS 2.0