Del 1: Norge

Norge var fantastiskt!! Inte bara att få åka dit och träffa Minna, som jag har saknat otroligt mycket, men även för att få se naturen och träffa alla människor som jag har träffat. Tågresan var väl det enda som var minus :p

Huvudorsaken till att jag åkte var ju att få träffa Minna :) Och tillsammans blev det en del promenader i vackra Notodden, en shopping tur till Kongsberg och en helt underbar fest kväll hos Minna med en helt galen efterfest :p Orkar inte lägga in nå mer kommentarer förutom att det var några helt fantastiska dagar i Norge!! Och att jag åker gärna dit igen, typ i augusti :p










Nemen hejj...

Har kommit hem från midsommarfirande med släkten i Södra kolonin. Ganska trött, så orkar inte skriva så mycket mer än att jag har lagt in bilder från min Norgeresa som jag var på och från idag som jag hade tänkt lägga upp i morgon och skriva lite mer om Norge bl.a. Och i morgon fyller Linda år så det blir till att fira henne med kompisarna, eller det är ju idag egentligen så Grattis Linda på 20 års dagen!!! :)

Studentfirande x2

Så var studenten över för detta år. Inte lika roligt detta år då man själv velat vara elev :p Men, men…förhoppningsvis kommer man in på polishögskolan och får en student examen där också :p Dessutom, går jag i Solna får jag förmodligen ta examen i Stockholms stadshus, awsome! :P


Gamla vasaelever på gott humör :)

Tillbaka till denna års student. Torsdag, Vasaskolans skolgård, 13.00 sprang de första (eller sprang och sprang, det var runa och verdandi som blev utslängda) studenteran ut från skolan och sist men inte minst kom klass SP3B där min kusin gick (samma klass som jag gick i :p) Efter lite gratulationer blev det marsch innan jag, mamma och syrran cyklade ut till Gävle strand för studentfirandet. Där bjöds det som vanligt på god mat och dryck och ett mycket trevligt sällskap. Sedan hem och sova inför fredagen :)


Kusinen :)

Frida, vår knäppa men helt underbara kompis, tog studenten ett år efter oss på Polhem. Och efter samma procedurer som på Vasa, åkte jag, Maja, Ellen, Linda och Ellie ut till Strömsbro för Fridas studentfirande. Där bjöds det också på jättegod mat och tårtor. Vi blev kvar tills Frida skulle iväg med flaket, vilket blev lite försenat. När jag 45 minuter senare cyklade förbi Polhems skolgård stod klassen nämligen kvar. Fick gratta Frida lite till och önska henne en rolig färd på flaket, vilket jag hoppas att både min kusin och Frida fick! Fortsatte hem där det blev fotbollstittande med mamma :)


Frida :)

What a day...

Ett år sedan… japp, för ett år sedan så satt jag just nu och inväntade sängen och den bästa dagen i mitt liv, studenten.

I morgon tar kusinen studenten, den sista i släkten på 17 år :) Kommer återigen befinna mig på Vasaskolans skolgård, fast denna gång på ”utsidan”. Kommer nog att kännas lite speciellt och kommer nog att få en hel del minnen  Hoppas att få träffa lite lärare också :p Annars blir det bara till att gratta kusinen min på den hittills bästa dagen i sitt liv!! :)

Och på fredag blir det till att fira Fridas student på Polhem :) Mycket nu, ska bli skönt med helg (jag som har helg hela tiden :p)



STUDENTEN 2011!!



Haha, Moon <3 Kan fortfarande se henne komma in på geografin och ropa "Hej Christer!" :) Vilka minnen :p

EmmaRydström

Laissez Les Bon Temps Rouler (Let the Good Times Roll)

RSS 2.0